Tvättstuga och bastuDu kan boka på tre olika sätt:
1. App
För att boka via app behöver du först ladda ned en app som heter Electrolux Vision Mobile, därefter koppla appen med vårt bokningssystem. Här kan du se hur du gör: Boka via app – instruktion (pdf)

2. Hemsida
För att boka via hemsida använder du länken http://bokning.biablarm.se/brfKotten
Du loggar in med ditt tresiffriga lägenhetsnummer både som
användarnamn och lösenord.

OBS! Ändra inte lösenord. Lägg inte in e-post! Tjänsten att få lösenord via e-post (om man glömt lösenordet) fungerar inte. Om du gör det kan du inte logga in alls och nästa boende kommer inte att kunna använda bokningssystemet.

3. Bokningstavla
Du kan också boka tid på bokningstavlan utanför dörren till tvättstugan.

När du ska använda tvättstugan
Tvättstugan är belägen i källarplan på Viggbyholmsvägen 60B. Ingången är via källartrappa på baksidan mot innergården. För att komma in i tvättstugan använder du din Biab-nyckel (vit bricka) och ”blippar” in dig via bokningstavlan. När du gör det aktiveras också de maskiner du bokat, och du ser vilka det är på bokningstavlans skärm. Du kommer endast in i tvättstugan om du har bokat ett pass.

Du bokar två tvättmaskiner åt gången och det finns tre grupper: 1, 2 och 3. Grupp 3 har en grovtvättmaskin. Till varje grupp finns en torktumlare och ett torkskåp. Tvättstugan är även utrustad med en mangel.

 • Du kan boka tvättstugan mellan kl. 7.00 – 22.00
 • Du kan boka ett pass i taget
 • Du kan boka 10 pass per månad
 • Du har tillträde till tvättstugan 30 minuter efter avslutat pass, men tvättmaskinerna kan inte användas då.
 • Avboka din tid så tidigt som möjligt när du inser att du inte kommer att utnyttja passet. På så vis ger du någon annan möjlighet att tvätta.
 • Har du inte startat ditt pass inom 30 minuter efter bokad tid kan någon annan boka in sig på det passet och du mister din tvättid.
 • Mattor och dylikt får endast tvättas i grovtvättmaskinen.

  Vi som bor här tar hand om vår tvättstuga och ser till att lämna den ren och i fint skick. På så sätt bidrar vi alla till, förutom en fräsch tvättstuga, även till en trevlig och trygg boendemiljö. Efter avslutat tvättpass – följ städlista och anvisningar i tvättstugan för hur du gör rent och snyggt efter dig.

  När du ska använda bastu och relaxrum
  Bastun är belägen i källarplan på Viggbyholmsvägen 60B. Ingången är via källartrappa på baksidan mot innergården. För att logga in använder du din Biab-nyckel (vit bricka) och ”blippar” in dig via bokningstavlan utanför tvättstugan.
 • Du kan boka bastu och relaxrum mellan kl. 8.00 och 22.00.
 • Varje bokat pass är tre timmar
 • Du kan boka ett pass i taget.
 • Du kan boka fyra pass per månad.

  Efter avslutat pass – följ städlista och anvisningar på plats för hur du ska städa bastu och relaxrum så att du lämnar det rent och fint efter dig.