Senaste nytt

Avgiftshöjning

Av: styrelsen, november 21, 2023

Från och med 1 januari 2024 kommer avgifterna att höjas med 10 procent.

Orsaken till höjningen är ökade räntekostnader samt ökade löpande kostnader.

Som vi informerat om tidigare så har föreningens räntekostnader ökat från 377 000 kronor (2022) till cirka 1,6 miljoner kronor (2023). Under 2024 har vi lån som löper ut och ska bindas om vilket innebär att våra räntekostnader kommer öka även 2024.

Styrelsen

Läs mer

Blåljuskod

Av: styrelsen, september 19, 2023

Nu är vi anslutna till Blåljuskod i samverkan med polisen.

Det innebär att polis och räddningspersonal snabbt kan komma in i våra portar dygnet runt. Den blåa klisterdekalen på porten visar för polis och räddningspersonal att vi är anslutna och får ej tas bort.

Styrelsen

Läs mer

Källargångar och trapphus – viktiga utrymningsvägar

Av: styrelsen, augusti 23, 2023

Vi vill uppmärksamma dig på att källargångar och trapphus inte är avsedda för dumpning av skräp eller förvaring av barnvagnar, cyklar, möbler etc. Ingenting får förvaras eller ställas på golvytorna i dessa utrymmen.

Källargångar och trapphus är livsviktiga utrymningsvägar och måste därför hållas helt fria från brännbart material och allt som kan vara i vägen vid en utrymning.

Har du ställt något där? Då är vi tacksamma om du snarast tar bort det.

Styrelsen

Läs mer

Angående avgiftshöjning

Av: styrelsen,

Den avgiftshöjning som skulle ha skett i september kommer att debiteras på avgiften för oktober. Det innebär att september och oktobers höjning läggs tillsammans på avgiftsaviseringen i oktober.

Vi ber om överseende för det inträffade.

Styrelsen

Läs mer

Årsstämma 2023

Av: styrelsen, juni 26, 2023

Protokoll från årsstämman finns på www.brfviggbyholmkotten.se under För boende/För medlemmar (inloggning krävs). Hör av dig till styrelsen om du inte har möjlighet att ta del av protokollet från årsstämman digitalt.

Läs mer